Leonid Urlichich (facebook pagina)

WRC – ‘Crazy Leo’ wil naar WRC2

Leonid “Crazy Leo” Urlichich wil volgend seizoen aan de slag in het WRC2 vermoedelijk met een Subaru GrN. De in Rusland geboren Canadees kreeg zijn bijnaam door zijn gedurfde rijstijl, al zit er ook naast de wagen een steekje los. 

 

Met een Subaru GrN was Crazy Leo tot nu toe vooral aan het werk te zien in het Canadese en het Amerikaanse kampioenschap. In 2012 finishte hij respectievelijk als 2de en 5de. Aan zijn zijde zat toen Carl Williamson (vroeger nog navigator van Latvala) die zijn notasysteem nogal uniek noemde. Urlichich ontwierp dat zelf en naar verluidt zit er zelfs flink wat Fins in de nota’s.

“In rally is het niet de vraag of je crasht, de vraag is wanneer en hoe hard…,” Crazy Leo ten voeten uit.

 

One thought on “WRC – ‘Crazy Leo’ wil naar WRC2”

Reageer: